Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

Απογευματινό μπανάκι με ηλιοβασίλεμα Πέμπτη - 21.1.15

Την Πέμπτη που μας πέρασε (τελευταία πάμε Πέμπτες) φτάσαμε κατά τις 6 παρά στα παγκάκια του Καστελόκαμπου για απογευματινό μπανάκι. Λόγω δουλειάς Ο Γρανάζης δεν κατάφερε να έρθει νωρίτερα, οπότε κατά τις 4 και κάτι που τελίωσε κατέφθασε στην πλατεία Όλγας και φύγαμε για το Καστελόκαμπο να βρούμε τον Φίλιππο που ήταν ηδη εκείθ και έβγαζε φωτογραφίες το ηλιοβασίλεμα. Αν είχαμε φτάσει λίγο νωρίτερα θα βλέπαμε απίθανο ηλιοβασίλεμα, αλλά ακόμα και στις 5 τα χρυσά σύννεφα σε συνδυασμό με το λαμπερό φεγγάρι και τα χιόνια στο Παναχαϊκό συνέθεταν μαγικό τοπίο, ιδανικό για μπάνιο! Η θάλασσα σε σταθερή θερμοκρασία εδώ και αρκετές βδομάδες, οπότε η αρχική εμπειρία ήταν αναμενόμενη.

Αν και το χειμερινό μπάνιο με ήλιο είναι εξαιρετική εμπειρία και ίσως η πιο ανώδυνη, το απογευματινό με ηλιοβασίλεμα είναι σκέτη μαγεία. Προσωπικά θα ψηφίζω να πηγαίνουμε τέτοιες ώρες, μιας και τα μοναδικά ηλιοβασιλέματα, μέσα στην Πόλη συνήθως τα χάνουμε.

Μετά από 20 λεπτά εγώ βγήκα πρώτος, μιας με την πάθηση που έχω, αν το παρακάνω στον γυρισμό δυσκολεύομαι πολύ να επαναφέρω τα πόδια σε νορμάλ θερμοκρασίες. Το δουλεύω όμως και πιστεύω ότι σύντομα θα το ξεπεράσω.

Τελοσπάντων, το σημαντικό είναι οτι ο Φίλιππος έκανε μερικές λήψεις με την Gopro και την κάμερα, οπότε σύντομα θα έχουμε και καλλιτεχνικό βιντεάκι....

Επίσης σύντομα θα γυρίσουμε και ντοκιμαντέρ για το κάτο κράτα!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου